Aktivitete

Kisha e Shën Kozmait, Himarë

Kisha e Shën Kozmait në Himarë është ndërtuar në vendin ku ligjëroi Kozmai i Etolisë në Shek. XVIII. Këtë e ...

Më shumë

Çfarë mund të vizitoni në Vuno-Jal?

Vunoi është një fshat i pozicionuar në jug të qytetit të Vlorës, midis Dhërmiut dhe Himarës. Objektet...

Më shumë

Çfarë mund të vizitoni në Himarë?

Himara është një qytet bregdetar në jug të Shqipërisë midis Vlorës e Sarandës, karakterizuar nga klimë mesdhet...

Më shumë

Oferta Speciale

Vlerësime

Vlerësimet e fundit

Muzeu Historik ndodhet në një shtëpi karakteris¬tike shkodrane që mban emrin “Oso Kuka”, që nga viti 1996, fare pranë stadiumit “Loro Boriçi”. Paralelisht me muzeun qendror, vazhdon të funksionojë edhe Muzeu i Kalasë “Rozafa”, i vendosur në godinën e kapitenerisë i cili është hapur në vitin 1987.
Ilir Ilir

Muzeu Historik i Shkodrës

Lumi Buna-Velipojë Ndodhet në Qarkun e Shkodrës dhe në rrethin e Shkodrës
Ilir Ilir

Lumi Buna-Velipojë

Ndodhemi në fshatin e bukur të Lukovës, 5 km nga Shpellat e Lukovës, 500 m nga qëndra e Lukovës dhe 5 km nga plazhi I Bunecit.
Ilir Ilir

Restorant Itaka

Seit Xhani ka më shumë se 20 vite përvojë si shofer taksie. Dhe si banor i kësaj zone e njeh shumë mirë vendin.
Endri Caka Endri Caka

Taksi Seit Xhani

Super Taksi

Rruga mund të sjellë shumë të papritura. Nëqoftëse keni probleme me mjetin tuaj, nëqoftëse ai bëhet i paoperueshëm ose keni ngelur diku
Endri Caka Endri Caka

Karotrec Memi

Sherbime ku mund te kryhen?

In unserem Restaurant bringen wir das Meer auf Ihre Teller.
Anna Koci Anna Koci

Luna Mare Restaurant

Vend fantastik, ushqime te mira, staf te shkelqyer! Do ta vizitoja serish kete restorant!

es ist in Borschtsch. Es hat einen böhmischen Stil und bietet sehr schöne Musik.
Anna Koci Anna Koci

Carpe Diem Beach Bar

Vend i mrekullueshem!

Das Hotel Elda befindet sich in Borsh. Wir haben 8 Familienzimmer.
Anna Koci Anna Koci

Hotel Elda

Ambient i kendshem!

Ndodhemi në Borsh. 100 m nga plazhi, 3.5 km nga qëndra e Borshit, 4.5 nga kalaja dhe 5 km nga rrethrrotullimi i Qeparos.
lule 2 lule 2

Le Monde 1 Hotel

Hotel i kendshem

es ist in Borschtsch. Es hat einen böhmischen Stil und bietet sehr schöne Musik.
Alba Gega Alba Gega

Carpe Diem Beach Bar

Isha kete vere. Vend fantastik! :)

Shtegu i Mullinjve ndodhet midis plazhit të Dhërmiut dhe fshatit mbi shkëmb, Quhet “Shtegu i Mullinjve” sepse është plot me mullinj, të cilët dikur punonin me rrjedhën e burimit te Potamit. Prej tyre sot kanë mbetur ...
Alba Gega Alba Gega

Shtegu i Mullinjve

Ahhh sa rruge e kenshme eshte kjoo!