Interurban

Argjiro Shpk

Vlerësime 0

Linja interurbane me qendër në Gjirokastër, ofron çdo ditë shërbim për udhëtarët Tiranë dhe kthim. Qëllimi ynë është që të ofrojmë cilësi, komoditet dhe siguri në transport. 

Vajtja Tiran kushton 1200L 

Vajtje - Ardhje Tiran - Gjirokastër kushton 1600L

0698281888

Ju Mirpresim.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

16€/person

Adresa

Rruga Valare, Antigonë, Bashkia Gjirokastër

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose