Turizmi bregdetar

Çfarë mund të vizitoni në Borsh?

23 May 2023 Borsh

Fshati i Borshit shtrihet midis Qeparoit dhe Piqerasit, rrugës nga Himara në Sarandë. Ai ndahet në Borshin e vjetër dhe Borshin e ri. Karakteristikë e tij është ndërthurja mal-det, duke mos harruar që plazhi i tij është më i madhi në jug të Shqipërisë.

Objekte të Trashëgimisë Kulturore që mund të vizitohen në Borsh janë:

  1. Kalaja e Borshit
  2. Kalaja e Badhrës

Objektet e kultit që mund të vizitohen janë:

  1. Xhamia e Sopotit, Borsh
  2. Teqeja e Borshit

Burime te tjera Natyrore si:

  1. Fshati i Borshit
  2. Lumi i Borshit

Plazhet publike dhe plazhe të paeksploruar akoma që mund të vizitoni nëBorsh janë:

  1. Plazhi i Borshit
Book your vacations