Website Articles

Politika e privatësisë

17 Apr 2022

Cilët jemi ne?

Adresa e faqes tonë është: https://pine.al.

Komentet

Kur vizitorët lënë komente te faqja, ne grumbullojmë të dhëna të shfaqura te formulari i komenteve, si adresën IP të vizitorit dhe agjentin e përdoruesit të shfletuesit, për të ndihmuar pikasjen e mesazheve të padëshiruar.

Shërbimit Gravatar mund t’i jepet një varg i anonimizuar i krijuar nga adresa juaj email (i quajtur edhe hash), për të parë nëse e përdorni. Pas miratimit të komentit, fotoja e profilit tuaj është e dukshme për publikun, në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe tek faqja, duhet t’i shmangeni ngarkimit të imazheve që përmbajnë të bashkëngjitura të dhëna lokalizimi (EXIF GPS). Vizitorët e faqes mund të shkarkojnë dhe përftojnë prej imazheve në të çfarëdo të dhënash lokalizimi.

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë mund të zgjidhni ruajtjen e emrit tuaj, email, faqen tuaj ne internet, nese keni. Këto janë të nevojshme për ju, që mos t’ju duhet të plotësoni të dhënat tuaja sërish kur lini një tjetër koment. Këto Cookies ruhen në shfletuesin tuaj për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë, do të ruajmë një Cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse pranon apo jo Cookies në shfletuesin tuaj. Ky Cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin.

Nëse identifikoheni, do të ruajmë edhe disa Cookies për të ruajtur të dhëna hyrje dhe mbi zgjedhjet tuaja lidhur me informacionet e llogarisë tuaj që do shfaqet në ekran. Cookiet e hyrjeve zgjasin dy ditë, kurse Cookiet për të ruajtur të dhënat tuaja në shfletues mbahen për një vit. Nëse përzgjidhni “Me mbaj mend”, të dhënat e hyrjes do të mbahen për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, Cookiet e identifikimit do të fshihen automatikisht.

Nëse editoni apo publikoni një publikim, në shfletuesin tuaj do të ruhet një Cookie shtesë. Kjo Cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe tregon ID-në e publimit tuaj, skadon pas një dite.

Elemente të marrë nga faqe të tjerë

Publikimet në këtë faqe mund të përfshijnë (p.sh: video, imazhe, tekst, etj). Elementët e marrë nga faqet e tjera do të duken në faqen tonë sikur janë tonat, sepse për thjeshtësi të përdorimit ne nuk kemi lejuar për këto element të ridrejtoheni në faqet e tjera.

Këto faqe mund të grumbullojnë të dhëna rreth jush, të përdorin Cookies, ata bashkëngjisin në faqe tonë mekanizma gjurmimi dhe vëzhgojnë ndërveprimin tuaj me elementet e tyre, nëse keni një llogari te ajo faqe dhe keni bërë identifikimin me ta tek ne apo është vendosur në faqen tonë një video nga Youtube apo Vimeo.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja?

Pine bashkëpunon ngushtë me Policinë e shtetit Shqiptar dhe të dhënat tuaja, në rast nevoje do të shpërndahen vetëm me ta. Nëse kërkoni një ripërtërim të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet te email-i për ripërtërim.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja?

Të gjitha të dhënat tuaja ruhen në databazat tona të shpërndara nëpër botë, derisa ju dëshironi të fshini llogarinë tuaj tek faqja jonë.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë, ruajmë të dhënat personale që japin me vullnet të plotë në faqen tonë. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, përpunojnë, ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çfarëdo kohe. Këto të dhëna mund t’i shohin dhe përpunojnë edhe administatorët e faqes tonë.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja?

Nëse keni një llogari në faqen tonë ose keni komentuar në të, mund të kërkoni të merrni të dhenat tuaja të eksportuara që kemi ruajtur rreth jush, përfshirë çfarëdo të dhëne që është ruajtur në databazat tona. Mund të kërkoni të fshini llogarinë tuaj dhe do të fshijmë edhe publikimet që mund të keni bërë përveç të dhënave tuaja personale. Kjo nuk përfshin çfarëdo të dhënash të cilat jemi të detyruar t’i mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja?

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar zbulimi mesazhesh të padëshiruar.

Book your vacations