Events

What to visit in Borsh?

The village of Borshi lies between Qeparoi and Lukova, on the road from Himara to Saranda. It is divided into old Borsh ...

View more

What to visit in Himarë?

Himara is a coastal city in the south of Albania. It is located between the city of Vlora and the city of Saranda. The c...

View more

About Pine Intro Video

Watch an intro video about our platform do get informed about our services

Special Offer

Reivews

Latest reviews

Napolon Complex ndodhet ne Qeparo.....
elird elird

Napolon Complex

En la Granja Boçi cada producto es cultivado naturalmente, sin químicos ni elementos artificiales, cuidando que cada producto sea natural y saludable.
Ilir Ilir

Produkte Natyrale Ferma Boçi

Ne ndodhemi në Borsh.  Vendi është i dekoruar me një stil bohem dhe ofron një muzikë shumë të këndshme.
Xheni Xheni

Carpe Diem Beach Bar

Fantastik per te kaluar nje dit te bukur dhe te qete

Ndodhemi në Borsh. 100 m nga plazhi, 3 km nga qëndra e Borshit, 4 km nga kalaja dhe 5 km nga rrethrrotullimi i Qeparos.
Arber Nushi

Hotel Riviera

Ndodhemi në Borsh. 1 minutë nga plazhi, 2 km nga qëndra e Borshit, 3 km nga kalaja dhe 4 km nga rrethrrotullimi i Qeparos.
Esolovova00 Esolovova00

Luna Mare Seaside Suites

Hi! Can you clarify your price for 2 nights as I see the price per night is 90€ but the total for two nights shows 240€.

Hotel Beach Restorant Fabio ndodhet në Borsh.
Albana Lala Albana Lala

Hotel Fabio

Das Historische Museum befindet sich seit 1996 in einem typischen Shkodra-Haus namens „Oso Kuka“, direkt neben dem „Loro Boriçi“-Stadion. Parallel zum Zentralmuseum besteht weiterhin das 1987 eröffnete Schlossmuseum „Rozafa“, das sich im Kapitänsgebäude befindet.
Ilir Ilir

Muzeu Historik i Shkodrës

Ndodhemi në fshatin e bukur të Lukovës, 5 km nga Shpellat e Lukovës, 500 m nga qëndra e Lukovës dhe 5 km nga plazhi I Bunecit.
Ilir Ilir

Restorant Itaka

Seit Xhani ka më shumë se 20 vite përvojë si shofer taksie. Dhe si banor i kësaj zone e njeh shumë mirë vendin.
Endri Caka Endri Caka

Taksi Seit Xhani

Super Taksi

Si vous avez des problèmes avec votre véhicule, ou si vous êtes bloqué quelque part d'où vous ne pouvez pas vous déplacer, nous sommes proches de vous pour vous offrir un service rapide, sécuritaire et professionnel.
Endri Caka Endri Caka

Karotrec Memi

Sherbime ku mund te kryhen?

In our restaurant, we bring the sea to vacationers on their plates. We guarantee high quality in all our dishes and products.
Anna Koci Anna Koci

Luna Mare Restaurant

Vend fantastik, ushqime te mira, staf te shkelqyer! Do ta vizitoja serish kete restorant!

Ne ndodhemi në Borsh.  Vendi është i dekoruar me një stil bohem dhe ofron një muzikë shumë të këndshme.
Anna Koci Anna Koci

Carpe Diem Beach Bar

Vend i mrekullueshem!

Hotel Elda ndodhet në Borsh.  Kemi në dispozicion 8 dhoma familjare, të kompletuara duke marrë parasysh nevojat e çdo pushuesi, ju do të gjeni ambientin e duhur dhe shërbimin profesional që kërkoni.
Anna Koci Anna Koci

Hotel Elda

Ambient i kendshem!

Ndodhemi në Borsh. 100 m nga plazhi, 3.5 km nga qëndra e Borshit, 4.5 nga kalaja dhe 5 km nga rrethrrotullimi i Qeparos.
lule 2 lule 2

Le Monde 1 Hotel

Hotel i kendshem

Ne ndodhemi në Borsh.  Vendi është i dekoruar me një stil bohem dhe ofron një muzikë shumë të këndshme.
Alba Gega Alba Gega

Carpe Diem Beach Bar

Isha kete vere. Vend fantastik! :)