Taxi

Tirana Taxi Company

Tirana Taxi Company është një shërbim taksi i specializuar në ofrimin e udhëtimeve të rehatshme, të sigurta dhe efikase në të gjithë zonën e Tiranes. Ne kemi një flotë të përzgjedhur me kujdes të mjeteve moderne dhe shoferë profesionistë, të trajnuar për të siguruar një eksperienc&e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Taxi

Black Taxi

Black Taxi është një emër i njohur në Tiranë për shërbimin e tij të shkëlqyer dhe përkushtimin ndaj klientëve. Kompania ofron shërbim non-stop 24/7 dhe një flotë tërësisht elektrike, duke kontribuar në mbrojtjen e mjedisit dhe ofruar një përvojë të rehatshme për udhëtarët.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Taxi

Taksi Seit Xhani

Seit Xhani ka më shumë se 20 vite përvojë si shofer taksie. Si banor i kësaj zone e njeh shumë mirë vendin. 1. Borsh- Sarandë -> 4000 Lekë 2. Borsh- Himare -> 2000 Lekë 3. Brenda Borshit -> 500-700 Lekë 4. Borsh - Vlorë -> 8000 Lekë 5. Borsh - Tiranë -> 18000 Lekë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

4
€/person