Taxi

Taksi Seit Xhani

Seit Xhani ka më shumë se 20 vite përvojë si shofer taksie. Si banor i kësaj zone e njeh shumë mirë vendin. 1. Borsh- Sarandë -> 4000 Lekë 2. Borsh- Himare -> 2000 Lekë 3. Brenda Borshit -> 500-700 Lekë 4. Borsh - Vlorë -> 8000 Lekë 5. Borsh - Tiranë -> 18000 Lekë

4
€/person

Transport detar

Porti i Sarandës

Porti Sarandës është shum i vjetër. Ai duket sikur ka qënë aty gjithmon. Porti i Sarandës përmendet në disa shkrime të vjetra. Ciceroni, oratori i famshëm romak, kishte në rrethinat e Butrintit mikun e tij më të afërt, Pompon Atikun. Ai e përmend, në shkrimet e tij ndalesën, në portin e Sarandës. Ciceroni ndaloi aty, duke u kthyer nga Butrinti, për në Romë. Dijetarët e m

Interurban

Linja e Transportit Festim Hajdini

Linja Borsh-Vlorë-Borsh ka 23 vite eksperiencë pune. Ne ju ofrojmë klientëve tanë nje udhëtim të sigurt dhe komod.     Nisja nga Borshi bëhet në orën 06:00                     Himarë 06:30               &nb

Interurban

Linja Vlorë-Himarë-Vlorë

Linja Vlorë-Himarë-Vlorë ka 20 vite eksperiencë pune. Ne ju ofrojmë klientëve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.     Nisja nga Vlora bëhet në orën 08:00                      Llogara 08:45            &nbs