Interurban

Linja e Transportit Festim Hajdini

Vlerësime 0

Linja Borsh-Vlorë-Borsh ka 23 vite eksperiencë pune.

Ne ju ofrojmë klientëve tanë nje udhëtim të sigurt dhe komod.

   Nuk lejohen kafshët.

   Bagazhet po.

   Lloji i automjetit është Autobuz 20 vendësh.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

6€/person

Adresa

Rruga Borsh, Picak (Borsh), Borsh

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose