Hotele

Hotel Itaka

Vlerësime 0

Hotel Itaka ndodhet në Lukovë, në pjesën më të bukur të Rivieres Shqipëtare dhe ne ua ofrojmë të gjithën për kënaqësinë tuaj.

Hoteli ka 24 dhoma, të gjitha të mobiluara me gjithçka ju duhet për t’ju ofruar komfort dhe kënaqësi maksimale. Në çdo dhomë do të gjeni midis të tjerash kondicioner, televizor plazma dhe gjithashtu çdo dhomë ka edhe ballkon. ËiFi është papagesë dhe ju ofrohet në të gjithë ambientet e hotelit. Peshqirë dhe çdo gjë që ju duhet për higjenën tuaj do ta gjeni në tualetet en-suite në secilën nga dhomat. Disa nga dhomat ofrojnë pamje nga deti, por në secilën prej tyre do të mund të sodisni natyrën e mrekullueshme Shqiptare.

Në hotelin tonë gjithashtu gjendet një pishinë, bar-restaurant, dhe gjithashtu ju ofrojmë shezllon që të shijoni edhe ujin edhe djellin!

Gjithashtu ju ofrojmë një tarace dhe parkim falas në ambientet e hotelit. Plazhi ndodhet 1.2km larg hotelit dhe Parku Sasaj ndodhet vetëm 1km larg.

Ambientet e Jashtme

 

 • Tarracë

 • Kopësht me lule

 

Aktivitete

 • Ture Turistike

 

Ushqim dhe Pije

 • Bar Kafe në ambientet e hotelit

 • Fruta (Kosto Ekstra)

 • Verë/Shampanjë (Kosto Ekstra)

 • Snacks

 • Bar

 • Restaurant

 

Internet

 • Wi Fi në të gjitha ambientet e hotelit

 

Parkim

 • Parkim pa pagesë në ambientet e hotelit (nuk kërkohet rezervim).

 • Parkim anës rrugës

 

Shërbimet

 • Mirëmbajtje dhe pastrim ditor

 • Faks/Fotokopje

 • Këmbim valuator

 • Express check-in/check-out

 • Shërbim dhome

Siguria

 • Alarm Sigurie

 • Kartë elektronike për akses dhome

 • Çelës për akses dhome

 • 24-orë siguri

Të përgjithshme

 • Kondicioner

 • Dhoma familjare

 • Ndalohet duhani në dhomë

 

Pishinë

 • Sezonale

 • Shezllon

 

Gjuhët e folura

 • Greqisht

 • Anglisht

 • Italisht.

Kontakto

Çmimi

70

Adresa

Lukovë, Bashkia Himarë, Vlorë County
Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
FamilyRoom 01 Aug - 31 Aug 4 70 € 1 1 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar