Produkte Blerktorale

Punishte Qumshti Ndoni

Prej 18 vite në punishte prodhohen dhe tregëtohen prodhime bulmetore si djathi I bardhë, kackavall, gjizë etj. Të gjitha produktet janë 100% bio, të ardhura nga përpunimi I lentes së parë e cila merret nga kullotat e zonës. Punishtja edhe pse gjithë këto vite akoma përdor metodat tradicionale të cilat përpunohen nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Albanian Gourmet

Me rrenjë të thella në traditën shqiptare, biznesi ynë i vogël përfaqëson një rrënjë të qëndrueshme në kulturën dhe bujqësinë bio. Ne prodhojmë vaj recel të shijshëm dhe të cilësisë së lartë nga frutat e freskëta vendore, mjaltë të pastruar dhe të sh&eum
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Blerktorale

Prodhime Mishi Ylli 2

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, q
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Kantina Bejko

Kantina Bejko e ka filluar aktivitetin e saj që prej vitit 2000, tashmë 24 vite që kantina ofron vera dhe raki të ndryshme të një cilësie të lartë. Një traditë kjo e trashëguar familjarisht. Kantina Bejko ndodhet “buzë”  rrugës nacionale, në fshatin Piskovë, Përmet. Në mes të vreshtave
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Blerktorale

Prodhime Mishi Ylli

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, q
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Baxho Bunkeri

Një mini fabrik sa moderne dhe tradicionale ku përpunohet rreth 1 tonë qumësht në ditë që kthehet në produkte bulmeti shumë të kërkuar për konsumatorët. Qumshti që përpunohet në këtë punishte vjen nga tufa e zonës që gjendet në kullotat e shumta dhe të pastra të zonës. Qumshti
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Produkte Natyrale Ferma Boçi

Dhurata më e mirë e natyrës shqiptare, e gjitha për kënaqësinë tuaj! Tek Ferma Boçi çdo produkt është rritur në mënyrë natyrale, pa kimikate apo elementë artificialë, duke u kujdesur që çdo produkt të jetë natyral dhe i shëndetshëm. Agrumet tona përfitojnë nga toka e pasur
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.