Interurban

Tirka 2000

Vlerësime 0

Tirka 2000 është një linjë ndërqytetase me qendër në Gjirokaster, që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt.

0682224878

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

12€/nata

Adresa

34MV+VP3, Gjirokaster 6001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose