Karrotrec

Karotrec Memi

Në qoftëse keni probleme me mjetin tuaj, apo keni ngelur diku nga ku nuk mund të lëvizni, ne ju gjendemi pranë për t’ju ofruar shërbim të shpejtë, të sigurt dhe profesional. Me disa vite ekperiencë në këtë industri, do të jeni gjithmonë të sigurt në duart e karotrec Memi! Ne ofrojmë mbulim 24 or&
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Auto servise

Lavazh Special Turi

Ne ndodhemi në Borsh, jo më shumë se 100 m larg nga plazhi. Në Lavazh Special Turi, ne ju ofrojmë klienteve tanë shërbim të shpejtë dhe cilësor. Ajo çka ju ofrojmë është pastrim perfekt, një makinë që shkëlqen dhe ambient i brendshëm plot pasterti. Silleni makinën tek Lavazh Special Turi dhe b&eu
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Sherbimi Postar

Posta Shqiptare Dhërmi

Pika e Postës Shqipëtare në Dhërmi, gjendet në qendër të fshatit. Shërbim nga e hëna në të premte: 08.00 : 15.00 dhe të shtunë: 08.00 : 13.00. Misioni i postës është që të ofrojë shërbim postar dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset dhe institucionet.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Njesi Vendore

Bashkia Himarë

Bashkia e re e Himarës është një bashki e pasur me burime ekonomike, me përqëndrim të turizmit, peshkimi, blegtoria e ullishtet, të gjitha produkte dhe shërbime me vlerë të lartë, të shtuar. Bashkia e re, ka mundësi të konsiderueshme ekonomike dhe në përgjithësi infrastructure, të zhvilluar në
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Karburante

Karburant "Mërkuri Oil"

"Mërkuri Oil" ndodhet në Borsh, në hyrje të rrugës së plazhit dhe në aksin e rrugës nacionale Himarë- Sarandë.  Ka një largësi 2 km nga plazhi i Borshit, 1 km nga qendra e fshatit, 3 km nga fshati Qeparo, si dhe 14 km nga qyteti i Himarës. Mërkuri Oil me një eksperiencë mbi 20 vjeçare është i vet
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9-vjeçare Lukovë

Shkolla 9-vjeçare Lukovë ka një staf të kualifikuar për të arsimuar nxënës me vlera të larta. Shkolla 9-vjeçare Lukove përgatit fëmijët deri në klasën e 9-të, për të kaluar më pas në gjimnaz. Shkolla 9-të vjeçare Lukove ndodhet midis Himarës dhe Sarandës dy nga qytetet m&e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Argjendari Lida

Argjendar Lida me një eksperiencë 20 vjeçare ushtron aktivitetin dhe ofron produkte ari, argjendi dhe bizhuteri. Pjesën më të  madhe të tyre e siguron nga artizanë të ndryshëm. Disa punime zbukuruse me gurë dhe fije i realizon vetë. Në stendat prej xhami, brenda dyqanit përveç bizhuterive gjeni parfume dhe ora dor
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Auto servise

Auto Servis Memi

Auto Servis Memi është servisi i besuar për riparim dhe mirëmbajte të mjeteve për familjet dhe bizneset e zonës. Stafi ynë me ekspertë të kualifikuar dhe vite ekperiencë, është i dedikuar për tu ofruar shërbimin më cilësor dhe zgjidhjet e duhuara për çdo problem në lidhje me makinën tuaj. Ne përdorim vetëm pjesë me kualitet të lartë, të cilat i plotësojnë të gjitha s
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare "Omiros"

Kjo shkolle u hap në vitin 1775 nga Shen Kozmai i Etolisë dhe u emërua "Akrokeravnios Skoli" Funksionoi pa ndërprim për 170 vjet, deri në vitin 1945, kur rregjimi komunist i Enver Hoxhës ndaloi mësimin në gjuhën helene dhe e mbylli kete shkollë. U rihap mbas 61 vjetësh ne vitin 2006 dhe funksionon si shkolle 9-vjecare.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Himara Seas The Day

Ofron ture në vijën bregdetare të detit Jon plot me aktivitete argëtuese për cifte, familje dhe grupe shoqërore. Në vijim mund të gjeni informacionet e nevojshme mbi turet.   1.Turi i Gjirit të Gramës në Karaburun (udhëtim ditor ne grup) •Detajet e udhëtimit Anija niset çdo ditë nga moli i vogël në
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Estetika & Parukeri

Silanel Beauty

E bukura fillon në momentin që ti vendos të jesh vetvetja. Silanel Beauty është një sallon lluksi me vendodhje në Londër dhe që të jep ty versionin më të mirë të vetes.Ofron trajtime cilësore nga terapistët me eksperiencë dhe promovon bukurinë natyrale! Më poshtë do të gjeni linkun me të
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Gjik Bixhili”

Shkolla Gjik Bixhili është një shkollë në Dhërmi ku fëmijët pregatiten deri në klasën e 9-të për të kaluar më pas në gjimnaz. Stafi i kualifikuar për vite të tëra ka arsimuar nxënës me vlera të larta. Shkolla mori emrin e Gjik Bixhilit, një prej shumë mirëbërësve nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Estetika & Parukeri

Parukeri Ola

Parukeri Ola me vendodhje në Borsh ofron për klientet trajtime në fushën e parukeri dhe estetik me prerje flokësh për femra dhe meshkuj, rregullim mjekre, lyerje dhe stilim flokësh dhe shumë shërbime të tjera estetike. Me çmime konkuruese dhe me një eksperienc disa vjecare në treg. Parukeri Ola ndodhet 100m nga qëndra e Bors
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Hysen Cino”

Shkolla “Hysen Cino” është një shkollë 9 vjeçare në Vranisht, prej së cilës kanë dalë shumë nxënës me rezultate të larta. Dëshira dhe përkushtimi i mesuesve kanë nxjerrë për vite me rradhë breza të edukuar në menyrën më të mirë të mundshme.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla e Mesme “Qazim Pali”

Shkolla e mesme “Qazim Pali” ndodhet në Borsh. Ajo frekuentohet nga 150 nxënës dhe ka një staf prej 15 mësuesish. Kjo shkollë vlen të përmendet për përgatitjen e agronomëve të mesëm dhe shumë intelektualëve në specializime të ndryshme.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.