Restorante

Carpe Diem Beach Bar

Vlerësime 2.5

Fjalia latine “"Carpe Diem” mund të jetë ekuivalente me fjali në spanjisht si "mos e lër për nesër atë që mund të bësh sot" ose "jeto çdo moment të jetës tënde sikur të ishte i fundit".  Është një temë letrare, apo temë e përsëritur, në letërsinë universale si një nxitje për të mos lënë të kalojë koha që na është dhënë dhe të shijojmë kënaqësitë e jetës, duke lënë mënjanë të ardhmen, e cila është e pasigurt.  Ajo merr një rëndësi të veçantë në Rilindje, në Barok dhe në Romantizëm.

Kjo temë për periudhat e ndryshme letrare ka ndryshuar në mënyrën e të kuptuarit të saj.  Gjatë mesjetës kuptohej si: "jeto për momentin sepse do të vdesësh shpejt".  Më vonë, gjatë Rilindjes, idealet e bukurisë dhe të përsosmërisë e bënë atë të kuptohej në këtë mënyrë: «jeto momentin sepse do të plakesh së shpejti».  Së fundi, në epokën e barokut, kjo temë u interpretua përsëri në të njëjtën mënyrë si në periudhën mesjetare, por me shumë më tepër intensitet për sa i përket vdekjes.

Është kjo filozofi mbi të cilën është bazuar edhe “Carpe Diem Beach Bar”.

"Carpe Diem Beach Bar" është një oaz, një atraksion për t'u vizituar, një plazh buzë Jonit që kushdo e ka vizituar ka ngelur i impresionuar nga gjithçka! Nga vendi, nga dekori, muzika, shërbimi, njdesia dhe shija.... Shija sepse brenda "Carpe Diem Beach Bar" ka një restorant ku do të gjeni një kulinari mjaft të pasur, duke filluar nga peshku i freskët, pastat siç dinë t'i bëjnë shefat e kuzhinës, e deri tek sallatat e shijshme. Gjithashtu brenda restorantit është dhe pizzeria dhe një bar ku keni mundësinë për të shijuar cocktailet e verës.

Në "Carpe Diem Beach" përveç kënaqësisë nga ambjetet të stilit bohemian, do të ngeleni të kënaqur dhe nga çmimet e asryshme. E them këtë, pasi ka një paragjykim për vendet e bukura që ofrojnë një tjetër nivel dhe standard shërbimi por tek ne do të gjeni ndërthurjen perfekte midis cilësisë dhe çmimit.

Na vizitoni dhe ne ju garantojmë momente të paharueshme për pushimet tuaja!

 

 

Kontakto

Adresa

3R2Q+C3P Qeparo, Albania

Vlerësime

2.5
Anna Koci
Anna Koci
2022-08-23

Vend i mrekullueshem!

Alba Gega
Alba Gega
2022-08-21

Isha kete vere. Vend fantastik! :)

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar