Interurban

Dhropoli Tours

Vlerësime 0

Dhropoli Tours është një operator ndërkombëtar autobusi me qendër në Gjirokastër, Shqipëri që ofron një shërbim çdo ditë për në Janinë dhe kthim.

Shënim: Nëse bileta pritet Vajtje-Ardhje Gjirokastër - Janinë (Ioannina) kushton 14 Euro.

Në Janinë pasagjeret kalojnë në autobusin e KTEL që udhëton për në Athinë.

KTEL është në bashkpunim me Dhropoli Tours.

Duke operuar prej vitesh, Dhropoli Tours ka gjithashtu një eksperiencë të madhe në organizimin e tureve grupore dhe individuale.

Tel: 0692035015

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Tepelenë-Gjirokastër, Gjirokastra, Bashkia Gjirokastër
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Gjirokaster -> Athine 28 € 355692035016 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose