Gjej destinacionin tënd

Kërko për linjat e transportit

Taxi

Black Taxi

Black Taxi është një emër i njohur në Tiranë për shërbimin e tij të shkëlqyer dhe përkushtimin ndaj klientëve. Kompania ofron shërbim non-stop 24/7 dhe një flotë tërësisht elektrike, duke kontribuar në mbrojtjen e mjedisit dhe ofruar një përvojë të rehatshme për udhëtarët.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Kompakt Fier

Kompakt Fier është një linjë ndërqytetase me qendër në Fier që ofron një shërbim çdo ditë për në Tirane dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/person

Interurban

Durrës-Korçë

Durrës-Korçë është një linjë ndërqytetase me qendër në Durrës. Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugen Korçë - Durrës dhe Durrës - Korçë. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod. 0692131529
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Elalba Travel

Elalba është një linjë ndërqytetase me qendër në Elbasan. Ofron një shërbim transporti çdo ditë për rrugën  Korçë - Elbasan dhe Elbasan -  Korçë. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Tisa Travel

Tisa Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në  Sarandë, Konispol, Delvinë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Ferhat Ramushi Travel

Ferhat Ramushi është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në Lushnjë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

4
€/person

Interurban

Ylma Konispol

Ylma Konispol është një linjë ndërqytetase me qendër në Konispol që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim. Ylma Konispol ka dhe sherbimin Tirane- Ksamil- Konispol ne oren 14:45. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

20
€/person

Interurban

Skerdi 2014

Skerdi 2014 është një linjë ndërqytetase me qendër në Libohovë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

10
€/person

Interurban

Gjirokastër – Sarandë

Gjirokastër – Sarandë është një linjë ndërqytetase me qendër në Gjirokastër që ofron një shërbim çdo ditë për në Sarandë dhe kthim. Linja jonë ka 21 autobus. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

4
€/person

Interurban

Trans Butrint

Trans Butrint është një linjë ndërqytetase me qendër në Sarande që ofron një shërbim çdo ditë për në Gjirokaster, Tirane dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Magice Globe Krujë

Magice Globe Krujë është një linjë ndërqytetase me qendër në Krujë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

2
€/person

Interurban

Pogradec - Korçë – Tiranë

Pogradec - Korçë – Tiranë është një linjë ndërqytetase me qendër në Pogradec që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe  Tiranë dhe kthim. Ne ofrojmë dhe guida turistike nga Pogradeci për në Valbone, Theth e cila kushton 4000 lekë. Kotor – Ulqin &ndas
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Peshkopi-Durrës

Peshkopi  - Durrës është një linjë ndërqytetase me qendër në Peshkopi që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrës dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

6
€/person

Interurban

Tirane-Shkup

Tirane-Shkup është një linjë ndërkombëtare me qendër në Tirane.  Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugën Shkup- Tiranë dhe Tiranë-Shkup. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Tirane-Kosove

Tirane-Kosove është një linjë ndërkombëtare me qendër në Tirane që ofron një shërbim çdo ditë për në Kosove dhe kthim. -Tirane – Prishtinë 15 Euro \ Tirane – Prishtinë – Tiranë 20 Euro -Tirane – Gjakovë 15 Euro \ Tiranë – Gjakovë Tiranë 20 Euro - Tirane &
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Bici Kukës

Bici Kukës është një linjë ndërqytetase me qendër në Kukës. Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugën Tiranë- Kukës dhe Kukës-Tiranë. Linja jonë e transportit ka 1 autobus. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.    
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/person

Interurban

Vili Bus

Vili Bus është një linjë ndërqytetase me qendër në Bulqizë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tirane- Durres  dhe kthim. Linja jonë ka  5 autobusa në Tiranë dhe 2 autobusa në Durres. Bileta nga Bulqiza për në Durrës është 600 L dhe nga Durrësi për në
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/person

Interurban

Beam Travel

Beam Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Rrëshen. Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugën Tiranë- Rëshen. Linja jonë e transportit ka 4 fugona me 20 dhe 25 vende. Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

4
€/person

Interurban

Koplik Shpk

Koplik Shpk është një linjë ndërqytetase me qendër në Koplik. Ofron shërbim çdo ditë për rrugën Koplik- Tiranë. Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.    
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/person

Interurban

Sula Travel

Sula Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Përrenjas. Ofron shërbim çdo ditë për rrugen Durrës- Përrenjas. Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

6
€/person