Estetika & Parukeri

Parukeri Ola

Parukeri Ola me vendodhje në Borsh ofron për klientet trajtime në fushën e parukeri dhe estetik me prerje flokësh për femra dhe meshkuj, rregullim mjekre, lyerje dhe stilim flokësh dhe shumë shërbime të tjera estetike. Me çmime konkuruese dhe me një eksperienc disa vjecare në treg. Parukeri Ola ndodhet 100m nga qëndra e Bors
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Ermal Makri

Punishtja e gurëgdhendjes së Ermal Makrit është një destinacion i pazëvendësueshëm në tregun e Gjirokastrës, ku vizitorët kanë mundësinë të eksplorojnë dhe të përjetojnë thellësinë e artit tradicional të gurëgdhendjes në një ambient modern dhe mikpritës. Ermal Makri, nj
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9-vjeçare Lukovë

Shkolla 9-vjeçare Lukovë ka një staf të kualifikuar për të arsimuar nxënës me vlera të larta. Shkolla 9-vjeçare Lukove përgatit fëmijët deri në klasën e 9-të, për të kaluar më pas në gjimnaz. Shkolla 9-të vjeçare Lukove ndodhet midis Himarës dhe Sarandës dy nga qytetet m&e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Unique Art

Unique Art është një qendër artizanale në Berat, specializuar në gdhendjen e drurit dhe pirografinë. Me përvojë që fillon që nga viti 2003, ata kanë krijuar një emër të respektuar për veprat e tyre të artizanatit. Krijimet e Unique Art janë një bashkim i aftësisë dhe pasionit për artin.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Këlcyra Rafting Team

Këlcyra Rafting Team është një biznes që ofron shërbime në fushën e turizmit, i krijuar në 27 Qeshor 2023. Që nga themelimi i saj e deri më sot, Këlcyra Rafting Team operon kryesisht në territorin e luginës së sipërme të lumit Vjosë duke u fokusuar në realizimin e produkte dhe shërbime turistike out
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare "Omiros"

Kjo shkolle u hap në vitin 1775 nga Shen Kozmai i Etolisë dhe u emërua "Akrokeravnios Skoli" Funksionoi pa ndërprim për 170 vjet, deri në vitin 1945, kur rregjimi komunist i Enver Hoxhës ndaloi mësimin në gjuhën helene dhe e mbylli kete shkollë. U rihap mbas 61 vjetësh ne vitin 2006 dhe funksionon si shkolle 9-vjecare.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Souvenir Alketa

Dyqani i Alketës dhe Niazit Budo në qendër të Gjirokastrës është një art tradicional, ku gjenden punime dore të rrugicave, qilimave dhe artikuj të lëkurës të realizuar me kujdes nga mjeshtër Niazi Budo. Ambienti i dyqanit është i mbushur me ngjyra dhe tekstura që i bëjnë vizitorët të ndalohen
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Gjik Bixhili”

Shkolla Gjik Bixhili është një shkollë në Dhërmi ku fëmijët pregatiten deri në klasën e 9-të për të kaluar më pas në gjimnaz. Stafi i kualifikuar për vite të tëra ka arsimuar nxënës me vlera të larta. Shkolla mori emrin e Gjik Bixhilit, një prej shumë mirëbërësve nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Banka e Shtetit Shqiptar

Banka e Shtetit Shqiptar është një monument i trashëgimisë kulturore në Tiranë. Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në mars të vitit 2007. Godina e Bankës së Shqipërisë ka përfunduar së ndërtuari në vitin 1936. Stili i saj arkitektonik i përket rrymës së Racionalizmit
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Suvenire Himara

Suvenire Himara ndodhet 100m nga qëndra e Himarës, 12 km nga rrethrrotullimi I Qeparoit dhe 15km nga Borshi. Suvenire Himara ju ofron një larmishmëri produktesh artizanale duke filluar nga çantat e punuara me dorë, çentrot e ndryshme, portofola, mbajtese gotash dhe pa harruar punimet e xhamit në formën e syrit të cilat vijnë në Madh&
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Hysen Cino”

Shkolla “Hysen Cino” është një shkollë 9 vjeçare në Vranisht, prej së cilës kanë dalë shumë nxënës me rezultate të larta. Dëshira dhe përkushtimi i mesuesve kanë nxjerrë për vite me rradhë breza të edukuar në menyrën më të mirë të mundshme.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Dora e Artë

"Dora e Artë" në Gjirokastrë është një qendër e jashtëzakonshme e artizanatit, e cila përfaqëson një thesar të pasur të traditës dhe krijimtarisë kulturore. Vjollca, një artizane me përvojë dhe talent të shquar, ka trashëguar artin e punës me dorë nga gjenerata në gjeneratë, du
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla e Mesme “Qazim Pali”

Shkolla e mesme “Qazim Pali” ndodhet në Borsh. Ajo frekuentohet nga 150 nxënës dhe ka një staf prej 15 mësuesish. Kjo shkollë vlen të përmendet për përgatitjen e agronomëve të mesëm dhe shumë intelektualëve në specializime të ndryshme.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

E&A Dent Dental Clinic, Librazhd

Librazhdi  krenohet me E&Adent.  Dr. Agelsa Gjeta me një eksperiencë disa vjeçare ju ofron profesionalizëm cilësor dental në qytetin e Librazhdit. Klinikën mund ta gjeni 100 metra mbi Karburant Cota te Rruga e Tregut! Për më shumë të dhëna rreth shërbimeve që ofronë E&Adent na ndiqni më poshtë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Argjendari Lida

Argjendari Lida në pazarin e Gjirokastrës ofron një gamë të gjerë të produkteve në ar, argjend dhe bizhu. Majlinda Cani, e njohur si Lida, ka qenë në krye të këtij dyqani për 20 vjet, duke siguruar punime të artizanëve të ndryshëm dhe disa krijime të veta me gur dhe fije. Në dyqan, vizitorët mund
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Himara Seas The Day

Ofron ture në vijën bregdetare të detit Jon plot me aktivitete argëtuese për cifte, familje dhe grupe shoqërore. Në vijim mund të gjeni informacionet e nevojshme mbi turet.   1.Turi i Gjirit të Gramës në Karaburun (udhëtim ditor ne grup) •Detajet e udhëtimit Anija niset çdo ditë nga moli i vogël në
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.