Institucione Arsimore

Artistic Lyceum Jordan Misja

Jordan Misja Artistic High School is located on Elbasani street in Tirana. The Lyceum is an artistic profile school and includes all grades from first to high school. Includes musical instruments as well and the painting.The artistic high school was founded in 1946 and is named in honor of the martyred painter, Jordan Misja. For several decades it was the only artistic high school in Albania, whic
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Medreseja e Tiranës

Medreseja e Tiranës "H. Mahmud Dashi" ose Medreseja e Përgjithshme të Tiranës është një monument i trashëgimisë kulturore në Tiranë. Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në mars të vitit 2007. Tipologjia e saj është shkollë e mesme fetare, e ndërtuar në shek.XX. Medreseja ë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Universiteti i Tiranës

Universiteti i Tiranës është krijuar në vitin 1957, si universiteti i parë në Shqipëri. Krijimi i universitetit erdhi si rezultat i bashkimit të instituteve si: Instituti Pedagogjik, Instituti Politeknik, Instituti i Larte Ekonomik dhe Instituti i Larte i Mjekësisë duke formuar Universitetin Shtetëror të Tiranës. Universitetin i Ti
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9-vjeçare Lukovë

Shkolla 9-vjeçare Lukovë ka një staf të kualifikuar për të arsimuar nxënës me vlera të larta. Shkolla 9-vjeçare Lukove përgatit fëmijët deri në klasën e 9-të, për të kaluar më pas në gjimnaz. Shkolla 9-të vjeçare Lukove ndodhet midis Himarës dhe Sarandës dy nga qytetet m&e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare "Omiros"

Kjo shkolle u hap në vitin 1775 nga Shen Kozmai i Etolisë dhe u emërua "Akrokeravnios Skoli" Funksionoi pa ndërprim për 170 vjet, deri në vitin 1945, kur rregjimi komunist i Enver Hoxhës ndaloi mësimin në gjuhën helene dhe e mbylli kete shkollë. U rihap mbas 61 vjetësh ne vitin 2006 dhe funksionon si shkolle 9-vjecare.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Gjik Bixhili”

Shkolla Gjik Bixhili është një shkollë në Dhërmi ku fëmijët pregatiten deri në klasën e 9-të për të kaluar më pas në gjimnaz. Stafi i kualifikuar për vite të tëra ka arsimuar nxënës me vlera të larta. Shkolla mori emrin e Gjik Bixhilit, një prej shumë mirëbërësve nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Hysen Cino”

Shkolla “Hysen Cino” është një shkollë 9 vjeçare në Vranisht, prej së cilës kanë dalë shumë nxënës me rezultate të larta. Dëshira dhe përkushtimi i mesuesve kanë nxjerrë për vite me rradhë breza të edukuar në menyrën më të mirë të mundshme.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Institucione Arsimore

Shkolla e Mesme “Qazim Pali”

Shkolla e mesme “Qazim Pali” ndodhet në Borsh. Ajo frekuentohet nga 150 nxënës dhe ka një staf prej 15 mësuesish. Kjo shkollë vlen të përmendet për përgatitjen e agronomëve të mesëm dhe shumë intelektualëve në specializime të ndryshme.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.