CATEGORY_453

Quad Squad Durrës

“Quad Squad Durrës” ofron një eksperiencë të veçantë për adhuruesit e turizmit të aventurës, duke eksploruar shtigjet natyrore përmes tureve me motorra. Aventurat fillojnë nga rrugët e qytetit bregdetar të Durrësit dhe shtrihen drejt zonave kodrinore të Kallmit, duke ofruar një përzierje unike të
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

CATEGORY_453

Zip Line Albania

Zip Line Albania, një destinacion ekstrem në Ballkan, ofron një përvojë të jashtëzakonshme për udhëtarët. Me gjatësi prej 1250 metrash, është ziplina më e gjatë në Shqipëri dhe një ndër pikat më tërheqëse në rajon. Duke siguruar standardet më të larta të sigurisë,
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.