Artizanat

Arbëror Lizeta

Vlerësime 0

Arbëror Lizeta është një krijues i specializuar në riprodhimin e kostumeve tradicionale shqiptare me metoda artizanale, duke u fokusuar në ruajtjen dhe promovimin e trashëgimisë kulturore të vendit. Duke përdorur teknika tradicionale të qepjes, qëndisjes dhe përpunimit, ai ka krijuar një koleksion autentik dhe tërheqës të kostumeve që përfaqësojnë mjeshtërinë dhe detajet e periudhës së vjetër.

Kostumet e Arbëror Lizeta zbulojnë një shumëllojshmëri motiveve dhe stileve të kostumeve tradicionale shqiptare, duke përfshirë ato nga të gjitha zonat e vendit. Përpunimi i tyre i kujdesshëm dhe përqendrimi në detaje bën që secili kostum të jetë një shembull i trashëgimisë kulturore të Shqipërisë.

Përveç krijimit të kostumeve, Arbëror Lizeta po ashtu angazhohet në ruajtjen dhe promovimin e traditave kulturore shqiptare. Duke prezantuar kostume autentike në ngjarje kulturore dhe duke ofruar produkte të kujdesura me dashuri dhe respekt për trashëgiminë, ai kontribuon në mbrojtjen dhe promovimin e pasurisë kulturore të vendit.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Gjirokaster, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose