Artizanat

Shtëpia e Qëndisjes

Vlerësime 0

"Shtëpia e Qëndisjes" në pazarin autentik të Gjirokastrës është një pikë e rëndësishme e trashëgimisë kulturore dhe artistike në qytetin historik. Me talentin dhe kreativitetin e punëtoreve të saj, studioja prodhon tantella tradicionale për stolisjen e shtëpive dhe pajisjet për nuset e reja, duke përdorur teknikat tradicionale të qëndisjes.

Ambienti i punishtes është i mbushur me ngjyra dhe motive tradicionale, duke krijuar një atmosferë të veçantë artistike. Vizitorët ndihen të mahnitur nga bukuria e punimeve dore dhe pasuria e trashëgimisë së qëndisjes në Gjirokastër.

"Shtëpia e Qëndisjes" ofron një përvojë të plotë kulturore për vizitorët, duke përfaqësuar një pjesë të rëndësishme të identitetit të qytetit. Është një destinacion i pazëvendësueshëm për të zbuluar dhe vlerësuar pasurinë e qëndisjes tradicionale shqiptare.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Gjin Bue Shpata Gjirokaster, 6001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose