CATEGORY_453

Zip Line Albania

Vlerësime 0

Zip Line Albania, një destinacion ekstrem në Ballkan, ofron një përvojë të jashtëzakonshme për udhëtarët. Me gjatësi prej 1250 metrash, është ziplina më e gjatë në Shqipëri dhe një ndër pikat më tërheqëse në rajon. Duke siguruar standardet më të larta të sigurisë, ajo ofron emocione të pashtershme dhe pamje mahnitëse të natyrës shqiptare. Udhëtimi fillon nga majat e maleve, kalon mbi kalanë historike të Petrelës dhe mbyllet me një rrjedhë të lehtë mbi lumin Erzen. Për aventurierët dhe adhuruesit e natyrës, Zip Line Albania është një udhëtim i paharrueshëm që nuk harron dot.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Mullet, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose