Institucione Arsimore

Medreseja e Tiranës

Vlerësime 0

Medreseja e Tiranës "H. Mahmud Dashi" ose Medreseja e Përgjithshme të Tiranës është një monument i trashëgimisë kulturore në Tiranë. Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në mars të vitit 2007. Tipologjia e saj është shkollë e mesme fetare, e ndërtuar në shek.XX.

Medreseja është një godinë arsimore e Komunitetit Mysliman e ndërtuar rreth vitit 1931. Ajo njihet si Medreseja e Naltë, në stilin “ndërkombëtar” dhe ka futje të stileve të ndryshme arkitektonike.

Book your vacations

Adresa

Medreseja e Tiranës, Rruga e Dibrës, Medreseja

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose