Auto servise

Eltoni Redi Autogaz Albania

Vlerësime 0

ELTONI REDI AUTOGAZ

GJENDEMI PRANE JUSH ME SHERBIMET DHE TEKNOLOGJINE E FUNDIT. JEMI LIDER NE TREGUN E MONTIMIT TE IMPIANTEVE GAZIT NE MAKINAT E BENZINES SI DHE ATO TE NAFTES. KEMI NJE EKSPERIENCE MBI 20 VJECARE. GJATE PERIUDHES SE KOHES NE KEMI MONTUAR IMPIANTE GAZI NE MAKINAT ME TE NDRYSHME.

OPEROJME ME TEKNOLOGJINE DHE PROGRAMACIONE QE PERSHTATEN NE MAKINAT FSI, TFSI, GDI.

KOMPANIA JONE ESHTE E CERTIFIKUAR NE GJITHA INSTANCAT LOKALE DHE ATO NDERKOMBETARE PER SHERBIMET E KRYERA. OFROJME GARANCI PER IMPIANTIN E GAZIT TE INSTALUAR NE MAKINEN TUAJ DERI NE 5 VITE.

Beje makinen me gaz dhe uli shpenzimet, me eksperiencen tone mbi 20 vite ne treg kemi perfituar siguri dhe besueshmeri ne rruge. Ne bashke me partneret tane kemi montuar me shume se 100 000 impjante gazi, me makinat nga me te vjetrat tek me modernet.

Siguria dhe Cilesia eshte prioriteti yne .

TE KURSESH NE KOSTON E KARBURANTIN DERI NE 50% MENJEHERE PAS INSTALIMIT TE IMPIANTIT GAZIT NE KRAHASIM ME PUNIMIN BENZINE OSE NAFTE. KOSTOJA E BENZINES OSE NAFTES ESHTE 2 DERI NE 3 HERE ME E KUSHTUESHME SE SA GAZI.

TE ECESH ME GAZ ESHTE EKOLOGJIKE PER MJEDISIN QE TE RRETHON. DISA SUBSTANCA QE QLIROJNE MAKINAT E NAFTES OSE BENZINES NUK EGZISTOJNE NE ATO TE GAZIT. SIGURIA ESHTE E GARANTUAR NE AUTOMJETIN E GAZIT FALE TEKNOLOGJISE SE PERPARUAR QE IMPLEMENTOJME.

 

Pse ta kthej makinën me gaz?
Përgjysmon menjëherë koston e karburantit. Kursim i garantuar që në rimbushjen e parë. Cmimi i gazit është në mënyrë të konsiderueshme më i ulët se cmimi i benzinës, deri ne masën 50%.
Ju pelqen makina por nuk e mbani dot, karburanti eshte shume I shtrenjte, ka nje zgjidhje per ju,
ELTON REDI AUTOGAS ALBANIA ofron mirembajtje, garanci, seriozitet, dhe mbi te gjitha experience.
Mos hezitoni qe te ndryshoni dicka ne makinen qe eshte me leverdi 3 here me mire.

Nr Kontakti: 0699115338

Book your vacations

Kontakto

Adresa

FPJ6+26G, E762, Fushë Krujë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose