Profesione te lira

Tentattoo

Tentattoo është një ambient që i jep jetë artit në lëkurë. E vendosur në qendër të Tiranës, te kryqëzimi i Komuna Parisit, kjo studio është destinacioni i zgjedhur për të gjithë ata që kërkojnë tatuazhe të ndryshme,  kriativa dhe origjinale. Me një dizajn tërheqës dhe
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Argjendari Donaldo

Argjendari "Donaldo" ofron një përvojë të veçantë për klientët e saj në botën e argjendit, floririt dhe monedhave. Me një gamë të gjerë të produkteve të vlerësuar, duke përfshirë bizhuteri të ndryshme, artikuj të punuar me dorë, si dhe monedha të koleksionit, kjo argjendari ë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Bicikleta Pasioni Im

"Bicikleta Pasioni Im" është një biznes që operon nga viti 2014. Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë shitjen e bicikletave, riparime, pjesë këmbimi. Me një angazhim të vazhdueshëm për cilësi dhe shërbim të klientit, ne kemi fituar besimin e klientëve tanë në
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Këlcyra Rafting Team

Këlcyra Rafting Team është një biznes që ofron shërbime në fushën e turizmit, i krijuar në 27 Qeshor 2023. Që nga themelimi i saj e deri më sot, Këlcyra Rafting Team operon kryesisht në territorin e luginës së sipërme të lumit Vjosë duke u fokusuar në realizimin e produkte dhe shërbime turistike out
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Banka e Shtetit Shqiptar

Banka e Shtetit Shqiptar është një monument i trashëgimisë kulturore në Tiranë. Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në mars të vitit 2007. Godina e Bankës së Shqipërisë ka përfunduar së ndërtuari në vitin 1936. Stili i saj arkitektonik i përket rrymës së Racionalizmit
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Dora e Artë

"Dora e Artë" në Gjirokastrë është një qendër e jashtëzakonshme e artizanatit, e cila përfaqëson një thesar të pasur të traditës dhe krijimtarisë kulturore. Vjollca, një artizane me përvojë dhe talent të shquar, ka trashëguar artin e punës me dorë nga gjenerata në gjeneratë, du
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

E&A Dent Dental Clinic, Librazhd

Librazhdi  krenohet me E&Adent.  Dr. Agelsa Gjeta me një eksperiencë disa vjeçare ju ofron profesionalizëm cilësor dental në qytetin e Librazhdit. Klinikën mund ta gjeni 100 metra mbi Karburant Cota te Rruga e Tregut! Për më shumë të dhëna rreth shërbimeve që ofronë E&Adent na ndiqni më poshtë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Argjendari Lida

Argjendari Lida në pazarin e Gjirokastrës ofron një gamë të gjerë të produkteve në ar, argjend dhe bizhu. Majlinda Cani, e njohur si Lida, ka qenë në krye të këtij dyqani për 20 vjet, duke siguruar punime të artizanëve të ndryshëm dhe disa krijime të veta me gur dhe fije. Në dyqan, vizitorët mund
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Profesione te lira

Himara Seas The Day

Ofron ture në vijën bregdetare të detit Jon plot me aktivitete argëtuese për cifte, familje dhe grupe shoqërore. Në vijim mund të gjeni informacionet e nevojshme mbi turet.   1.Turi i Gjirit të Gramës në Karaburun (udhëtim ditor ne grup) •Detajet e udhëtimit Anija niset çdo ditë nga moli i vogël në
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.