Karrotrec

Karotrec Memi

Vlerësime 0

Rruga mund të sjellë shumë të papritura.

Nëqoftëse keni probleme me mjetin tuaj, nëqoftëse ai bëhet i paoperueshëm ose keni ngelur diku nga ku nuk mund të levizni, ne ju gjendemi pranë për t’ju ofruar shërbim të shpejë, të sigurt dhe profesional.

Me vite ekperiencë në këtë industri, do të jeni gjithmonë te sigurt në duart e karotrec Memi!

Ne ofrojmë mbulim 24 orë në të gjithë Shqipërinë. Tarifa e lëvizjes ndryshon në varësi të zonës.

Kontakto

Adresa

Vlerësime

0
Endri Caka
Endri Caka
2022-08-31

Sherbime ku mund te kryhen?

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose