Profesione te lira

Tentattoo

Vlerësime 0

Tentattoo është një ambient që i jep jetë artit në lëkurë. E vendosur në qendër të Tiranës, te kryqëzimi i Komuna Parisit, kjo studio është destinacioni i zgjedhur për të gjithë ata që kërkojnë tatuazhe të ndryshme,  kriativa dhe origjinale.

Me një dizajn tërheqës dhe një ambient mikpritës, Tentattoo ofron shërbime të larta në fushën e tatuazhit. Stafi i kualifikuar dhe me përvojë punon me klientët për të krijuar dizajne të personalizuara dhe unike, duke përdorur teknika të fundit dhe materiale cilësore.

Atmosfera e relaksuar dhe profesionale e studiot sigurojn që përvoja e tatuazhit të jetë e këndshme dhe e sigurt për çdo klient. Stafi angazhohet në detajet e procesit për të siguruar që klientët të ndjehen të kënaqur dhe të sigurt.

Me një reputacion të shkëlqyer në komunitetin e tatuazhit në Tiranë, Tentattoo është destinacioni ideal për të shprehur veten nëpërmjet artit të përjetshëm në lëkurë. Kjo studio është vendi ku talenti dhe ekspertiza bashkohen për të krijuar vepra të mrekullueshme që do të mbeten pjesë e identitetit dhe kujtesës tuaj personale. Ju mirëpresim në Tentattoo, një vend ku çdo tatuazh është një udhëtim i ri për të shprehur individualitetin dhe unicitetin tuaj në mënyra të paharrueshme.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Adresa, Tiranë 1001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose