CATEGORY_453

Quad Squad Durrës

Vlerësime 0

“Quad Squad Durrës” ofron një eksperiencë të veçantë për adhuruesit e turizmit të aventurës, duke eksploruar shtigjet natyrore përmes tureve me motorra. Aventurat fillojnë nga rrugët e qytetit bregdetar të Durrësit dhe shtrihen drejt zonave kodrinore të Kallmit, duke ofruar një përzierje unike të peizazheve bregdetare dhe malore. Ky aktivitet është ideal për ata që kërkojnë emocion dhe dëshirojnë të zbulojnë bukuritë e fshehura të natyrës shqiptare.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Quad Squad 623, Durrës 2000, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose