Artizanat

Shtëpia e Qëndisjes

"Shtëpia e Qëndisjes" në pazarin autentik të Gjirokastrës është një pikë e rëndësishme e trashëgimisë kulturore dhe artistike në qytetin historik. Me talentin dhe kreativitetin e punëtoreve të saj, studioja prodhon tantella tradicionale për stolisjen e shtëpive dhe pajisjet për nuset e reja, duke p&eum
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Arbëror Lizeta

Arbëror Lizeta është një krijues i specializuar në riprodhimin e kostumeve tradicionale shqiptare me metoda artizanale, duke u fokusuar në ruajtjen dhe promovimin e trashëgimisë kulturore të vendit. Duke përdorur teknika tradicionale të qepjes, qëndisjes dhe përpunimit, ai ka krijuar një koleksion autentik dhe tërheqë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Ermal Makri

Punishtja e gurëgdhendjes së Ermal Makrit është një destinacion i pazëvendësueshëm në tregun e Gjirokastrës, ku vizitorët kanë mundësinë të eksplorojnë dhe të përjetojnë thellësinë e artit tradicional të gurëgdhendjes në një ambient modern dhe mikpritës. Ermal Makri, nj
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Unique Art

Unique Art është një qendër artizanale në Berat, specializuar në gdhendjen e drurit dhe pirografinë. Me përvojë që fillon që nga viti 2003, ata kanë krijuar një emër të respektuar për veprat e tyre të artizanatit. Krijimet e Unique Art janë një bashkim i aftësisë dhe pasionit për artin.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Souvenir Alketa

Dyqani i Alketës dhe Niazit Budo në qendër të Gjirokastrës është një art tradicional, ku gjenden punime dore të rrugicave, qilimave dhe artikuj të lëkurës të realizuar me kujdes nga mjeshtër Niazi Budo. Ambienti i dyqanit është i mbushur me ngjyra dhe tekstura që i bëjnë vizitorët të ndalohen
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Artizanat

Suvenire Himara

Suvenire Himara ndodhet 100m nga qëndra e Himarës, 12 km nga rrethrrotullimi I Qeparoit dhe 15km nga Borshi. Suvenire Himara ju ofron një larmishmëri produktesh artizanale duke filluar nga çantat e punuara me dorë, çentrot e ndryshme, portofola, mbajtese gotash dhe pa harruar punimet e xhamit në formën e syrit të cilat vijnë në Madh&
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.