Karburante

Karburant Mërkuri Oil

Vlerësime 0

Mërkuri Oil ndodhet në Borsh, në hyrje të rrugës së plazhit dhe në aksin e rrugës nacionale Himarë- Sarandë.
Nga plazhi i Borshit ka një largësi 2 km dhe nga qendra e fshatit Borsh 1 km nga fshati Qeparo 3 km, si dhe 14 km nga qyteti i Himarës.

Mërkuri Oil i ndodhur në Borsh me një eksperiencë mbi 20 vjeçare është i vetmi karburant nga Himara në fshatin Lukovë në një distancë 40 km.

Në karburantin tonë ne ofrojmë shërbim 24 orë në 24 me një staf të kualifikuar gjithashtu edhe pije freskuese.
Përveç karburantit cilësorë, naftë, benzin dhe gaz tek ne do të keni dhe shërbim cilësor në Automarketin tonë me shumëllojshmëri zerosh.

Kontakto

Adresa

Picak (Borsh), Borsh, Lukovë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose