Auto servise

Auto Servis Memi

Vlerësime 0

Auto Servis Memi është servisi i besuar për riparim dhe mirëmbajte të mjeteve për familjet dhe bizneset e zonës. Stafi ynë me ekspertë të kualifikuar dhe vite ekperiencë, është i dedikuar për tu ofruar shërbimin më cilësor dhe zgjidhjet e duhuara për çdo problem në lidhje me makinën tuaj.

Ne përdorim vetëm pjesë me kualitet të lartë, të cilat i plotësojnë të gjitha standartet e cilësisë, duke ju ofruar zgjidhje afatgjata dhe shërbim të dedikur.

Ne e vleresojmë besimin tuaj dhe besojmë në integritet dhe sinqeritet. Stafi jonë është gjithmonë i gatshëm ti përgjigjet çdo pyetje që mund të këni dhe të sigurohet që ekperienca juaj është një eksperiencë pozitive.

Lereni makinën tuaj ne duar të sigurta me ne!

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Picak (Borsh), Borsh, Lukovë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose