Auto servise

Lavazh Special Turi

Vlerësime 0

Në Lavazh Special Turi, ne ju ofrojmë klienteve tanë shërbim të shpejtë, të volitshëm dhe efektiv.

Nëqoftëse doni të keni një makinë që shkëlqen ne ju orfojmë shërbimin cilësor që kërkoni!

Pastrim perfekt, një makinë që shkëlqen dhe ambient i brendshëm perfekt është ajo çka ju ofrojmë. Silleni makinën tek Lavazh Special Turi dhe bëjeni të duket si e re!

Gjithashtu lajmë tapete, kamiona dhe shumë më tepër!

SEO META DESCRIPTION

At Lavazh Special Turi we are all about providing our customers with fast, convenient and effective car washes…

Në Lavazh Special Turi, ne ju ofrojmë klienteve tanë shërbim të shpejtë, të volitshëm dhe efektiv.

Ne ndodhemi jo mw shumw se 100 m larg nga plazhi.

Ne ju ofrojmw:

 • Larje Makine Brenda dhe Jashte

 • Larje Motori

 • Larje Tapeti

 • Pastrim Hoteli dhe Shtepie

 • Larje Lokali

 • Larje me Vakum

 • Makinat -> 5 Euro (Cars -> 5 Euro)

  Kamionet -> 7 Euro (Trucks -> 7 Euro)

  Tapiceri -> 60 Euro (Upholstery -> 60 Euro)

 

Kontakto

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose