Taxi

Black Taxi

Vlerësime 0

Black Taxi është një emër i njohur në Tiranë për shërbimin e tij të shkëlqyer dhe përkushtimin ndaj klientëve. Kompania ofron shërbim non-stop 24/7 dhe një flotë tërësisht elektrike, duke kontribuar në mbrojtjen e mjedisit dhe ofruar një përvojë të rehatshme për udhëtarët.

Çmimet e arsyeshme dhe ofertat për festa dhe fundjavat bëjnë udhëtimet e qytetit më të lehta dhe më të lira për klientët. Përveç kësaj, përkushtimi ndaj cilësisë dhe sigurisë së udhëtarëve është një prioritet për Black Taxi, duke siguruar një udhëtim të përsosur me një staf të kualifikuar dhe të kulturuar. Përmes këtyre përpjekjeve, Black Taxi është bërë një emër i njohur dhe i besueshëm në tregun e taksive në Tiranë.

 

Vajtje                           Ardhje

Rinas 12 Euro             13 Euro

Teg 7 Euro                   7 Euro

Durrës 22 Euro            22 Euro

Fier 50 Euro                 55 Euro

Vlorë 60 Euro              70 Euro

Gjirokastër 100 Euro   120 Euro

Pogradec 60 Euro        70 Euro

Korcë 70 Euro              80 Euro

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8R8F+WJR Near Morsi (Arena, Rruga Skerdilajd Llagami, Tiranë 1001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose