Interurban

Bici Kukës

Vlerësime 0

Bici Kukës është një linjë ndërqytetase me qendër në Kukës. Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugën Tiranë- Kukës dhe Kukës-Tiranë.

Linja jonë e transportit ka 1 autobus.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

 

 

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

Rruga Islam Spahiu, Kukës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose