Interurban

Skerdi 2014

Vlerësime 0

Skerdi 2014 është një linjë ndërqytetase me qendër në Libohovë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

10€/person

Adresa

27J7+QHC, Libohovë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose