Interurban

Peshkopi-Durrës

Vlerësime 0

Peshkopi  - Durrës është një linjë ndërqytetase me qendër në Peshkopi që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrës dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

6€/person

Adresa

MCJH+7W3, Peshkopi, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose