Interurban

Beam Travel

Vlerësime 0

Beam Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Rrëshen. Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugën Tiranë- Rëshen.

Linja jonë e transportit ka 4 fugona me 20 dhe 25 vende.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

4€/person

Adresa

Rrëshen, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose