Interurban

Vili Bus

Vlerësime 0

Vili Bus është një linjë ndërqytetase me qendër në Bulqizë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tirane- Durres  dhe kthim.

Linja jonë ka  5 autobusa në Tiranë dhe 2 autobusa në Durres.

Bileta nga Bulqiza për në Durrës është 600 L dhe nga Durrësi për në Bulqizë 600 L.

Bileta për në Tiranë është 500 L.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

F6V9+V5P, Bulqizë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose