Interurban

Sula Travel

Vlerësime 0

Sula Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Përrenjas. Ofron shërbim çdo ditë për rrugen Durrës- Përrenjas.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

6€/person

Adresa

E852, Prrenjas, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose