Interurban

Tirane-Kosove

Vlerësime 0

Tirane-Kosove është një linjë ndërkombëtare me qendër në Tirane që ofron një shërbim çdo ditë për në Kosove dhe kthim.

-Tirane – Prishtinë 15 Euro \ Tirane – Prishtinë – Tiranë 20 Euro

-Tirane – Gjakovë 15 Euro \ Tiranë – Gjakovë Tiranë 20 Euro

- Tirane – Pejë 15 Euro \ Tiranë – Pejë – Tiranë 20 Euro

- Tiranë – Prizren 15 Euro \ Tiranë – Prizren – Tiranë 20 Euro

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8RM2+9J7, Rruga Ali Kolonja, Tirana, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose