Interurban

Elalba Travel

Vlerësime 0

Elalba është një linjë ndërqytetase me qendër në Elbasan. Ofron një shërbim transporti çdo ditë për rrugën  Korçë - Elbasan dhe Elbasan -  Korçë.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Nikolla Puka 3000, Elbasan, Albania
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Elbasan -> Korce 7 € 0697841596 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose