Interurban

Kompakt Fier

Vlerësime 0

Kompakt Fier është një linjë ndërqytetase me qendër në Fier që ofron një shërbim çdo ditë për në Tirane dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

PHH3+WJ5, Ish stacioni i Trenit, Fier, Albania
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Fier -> Tirane 5 € 0696716168 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose