Find destination

Kërko për linjat e transportit

Taxi

Tirana Taxi Company

Tirana Taxi Company is a specialized taxi service offering comfortable, safe, and efficient travel throughout the Tirana area. We have a carefully selected fleet of modern vehicles and professional drivers trained to provide an excellent travel experience for our customers. Why choose Tirana Taxi Company: Professional Drivers: Our drivers are qualified and trained to offer a classy service a
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Durrës-Korçë-Durrës

Durrës-Korçë-Durrës është një linjë ndërqytetase me qendër në Durrës që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Taxi

Black Taxi

Black Taxi është një shërbim transporti publik në qytetin e Tiranës, i cili ka bërë një prezantim të ndryshëm në krahasim me taksit e zakonshme. Me vendodhjen e tyre të përgjithshme nëpër qytet, ju mund t'i vëreni Black Taxi në pikat kryesore dhe të frekuentuara të Tiranës, si në qend&e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Era Travel

Era Travel 2013 SH.P.K është shoqëri për transport udhëtarësh ndërqytetas. Kjo linjë operon Elbasan-Tirane.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Shqiponja Shpk

Shqiponja Shpk është një linjë ndërqytetase me qendër në Berat që ofron një shërbim çdo ditë për në Kuçovë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

2
€/Persons

Interurban

Transport Saranda 2022

Transport Saranda 2022 është një linjë ndërqytetase me qendër në Sarandë që ofron një shërbim çdo ditë për në Vlorë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

10
€/Persons

Interurban

Klik Expres

Klik Expres është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në Fier dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/Persons

Interurban

Cuko SH.P.K

Cuko SH.P.K është një linjë ndërqytetase me qendër në Fier që ofron një shërbim çdo ditë për në Berat dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

3
€/Persons

Interurban

Hodaj Trans

Hodaj Trans është një linjë ndërqytetase me qendër në Vlorë që ofron një shërbim çdo ditë për në Berat dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/Persons

Interurban

Kompakt Fier

Kompakt Fier është një linjë ndërqytetase me qendër në Fier që ofron një shërbim çdo ditë për në Tirane dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

5
€/Persons

Interurban

Durrës-Korçë

Durrës-Korçë është një linjë ndërqytetase me qendër në Durrës që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod. 0692131529
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Elalba Travel

Elalba është një linjë ndërqytetase me qendër në Elbasan që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Tisa Travel

Tisa Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në  Sarandë, Konispol, Delvinë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Ferhat Ramushi Travel

Ferhat Ramushi është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në Lushnjë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

4
€/Persons

Interurban

Ylma Konispol

Ylma Konispol është një linjë ndërqytetase me qendër në Konispol që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim. Ylma Konispol ka dhe sherbimin Tirane- Ksamil- Konispol ne oren 14:45. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

20
€/Persons

Interurban

Skerdi 2014

Skerdi 2014 është një linjë ndërqytetase me qendër në Libohovë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

10
€/Persons

Interurban

Gjirokastër – Sarandë

Gjirokastër – Sarandë është një linjë ndërqytetase me qendër në Gjirokastër që ofron një shërbim çdo ditë për në Sarandë dhe kthim. Linja jonë ka 21 autobus. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

4
€/Persons

Interurban

Trans Butrint

Trans Butrint është një linjë ndërqytetase me qendër në Sarande që ofron një shërbim çdo ditë për në Gjirokaster, Tirane dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Interurban

Magice Globe Krujë

Magice Globe Krujë është një linjë ndërqytetase me qendër në Krujë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim. Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

2
€/Persons

Interurban

Pogradec - Korçë – Tiranë

Pogradec - Korçë – Tiranë është një linjë ndërqytetase me qendër në Pogradec që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe  Tiranë dhe kthim. Ne ofrojmë dhe guida turistike nga Pogradeci për në Valbone, Theth e cila kushton 4000 lekë. Kotor – Ulqin &ndas
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.