Interurban

Tisa Travel

Vlerësime 0

Tisa Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në  Sarandë, Konispol, Delvinë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8QVG+MQ8, Kthesa e Kamzës, Kashar, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose