Interurban

Gjirokastër – Sarandë

Vlerësime 0

Gjirokastër – Sarandë është një linjë ndërqytetase me qendër në Gjirokastër që ofron një shërbim çdo ditë për në Sarandë dhe kthim.

Linja jonë ka 21 autobus.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

4€/person

Adresa

Stacioni i Autobusave Gjirokastër, SH4, Gjirokastra
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Gjirokaster -> Sarande 4 € 0694536700 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose