Interurban

Trans Butrint

Vlerësime 0

Trans Butrint është një linjë ndërqytetase me qendër në Sarande që ofron një shërbim çdo ditë për në Gjirokaster, Tirane dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Flamurit 4, Sarandë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose