Interurban

Pogradec - Korçë – Tiranë

Vlerësime 0

Pogradec - Korçë – Tiranë është një linjë ndërqytetase me qendër në Pogradec që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe  Tiranë dhe kthim.

Ne ofrojmë dhe guida turistike nga Pogradeci për në Valbone, Theth e cila kushton 4000 lekë.

Kotor – Ulqin – Budva kushton 40 Euro.

Kosove per çdo vend qe shkojme kushton 40 Euro.

Në Greqi, Janinë, Kallabaka kushton 45 Euro.

Selanik – Kallabaka 45 euro.

Sarandë 45 Euro.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Adresa

VMX5+R5Q, Pogradec, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose