Interurban

Ferhat Ramushi Travel

Vlerësime 0

Ferhat Ramushi është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në Lushnjë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

4€/person

Adresa

8QVG+MQ8, Kthesa e Kamzës, Kashar, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose