Interurban

Koplik Shpk

Vlerësime 0

Koplik Shpk është një linjë ndërqytetase me qendër në Koplik. Ofron shërbim çdo ditë për rrugën Koplik- Tiranë.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

 

 

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

Koplik, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose