Interurban

Ylma Konispol

Vlerësime 0

Ylma Konispol është një linjë ndërqytetase me qendër në Konispol që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim.

Ylma Konispol ka dhe sherbimin Tirane- Ksamil- Konispol ne oren 14:45.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

20€/person

Adresa

M55M+H49, Konispol, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose