Interurban

Tirane-Shkup

Vlerësime 0

Tirane-Shkup është një linjë ndërkombëtare me qendër në Tirane.  Ofron shërbim transporti çdo ditë për rrugën Shkup- Tiranë dhe Tiranë-Shkup.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8RM2+9J7, Rruga Ali Kolonja, Tirana, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose